top of page

Yoga

Det kan det vara svårt att hinna med att landa i kroppen och processa allt som sker i det inre. Värk, stelhet, en känsla av stress, oro och ångest är alla möjliga symtom på den obalans som en komplex och stressig vardag kan ge upphov till.

Genom en medveten kontakt med andningen och fokus på närvaro i den direkta upplevelsen av din kropps signaler, snarare än en strävan att göra rätt och prestera, öppnar vi upp för en ständigt fördjupad acceptans av allt som är där. Denna respekt för kroppens integritet bidrar till en trygghet som gör det möjligt för kroppen att låta sig öppnas inifrån.

Yogan är grundande och bidrar till ökad kroppskännedom och medveten närvaro. Kroppen blir både stark, stabil och rörlig på ett balanserat sätt och rörelserna präglas alltmer av ansträngningslöshet, även när Yogan är dynamisk och intensiv.

Du tränar utifrån dina egna förutsättningar och inifrån din egen kropp, för att möjliggöra trygg och hållbar utveckling!

 

Jag har inspirerats i min yogaundervisning av Organic Yoga och Jenny (Maya) Edlund som varit min högt uppskattade yogalärare sedan 2006. (se Organic Yoga/Facebook)

bild18.jpg
bottom of page